Anduranta - UNISPORT 1000ml


UNISPORT 1000ml

Producator : NUTREND ENDURO

Produs Notificat M.S.Da o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Băutură hipotonică potrivită pentru orice activitate fizică. NUTREND UNISPORT ZERO este îmbogățit cu aminoacizi precum L-carnitina, glicina și taurina.

NUTREND UNISPORT ZERO este îmbogățit cu o sursă de macrominerale de magneziu, sodiu și potasiu. Conține și aminoacizi precum taurina, L-carnitina și L-alanina pentru energie și stimulare mentală.

NUTREND UNISPORT ZERO este destinat pentru rehidratare în timpul unei activități fizice sau oricând în timpul zilei. Persoanele care suferă de diabet tipul I și II pot, deasemenea, consuma acest produs.

Magneziul influențează pozitiv activitatea musculară, sistemul nervos și inima.

Extractul de ceai verde ajută la reducerea nivelului colesterolului LDL, stimulează organismul și acționează împotriva efectelor oxidante ale mediului înconjurător.

Taurina ajută la scăderea tensiunii arteriale și promovează stimularea organismului și a creierului.

L-carnitina sprijină activitatea cardiacă și mentală, și de aceea, țesutul adipos este utilizat mai bine în timpul activității fizice.

L-alanina sporește metabolismul și acționează ca un depozit de energie.

Mod de administrare recomandat NUTREND UNISPORT ZERO: se dizolvă o servire de 10ml în 600-700 ml de apă. Cantitatea se masoară cu ajutorul cupei incluse. A se consuma maxim 50 ml de concentrat zilnic. Băutura preparată nu trebuie depozitată mai mult de 24 de ore.

Informații nutriționale NUTREND UNISPORT ZERO:

Servire: 10ml  
Conținut / Servire  
Valoare energetică 21 kJ / 5 kcal
Lipide 0g
   -din care saturate 0g
Carbohidrați 0,04g
   -din care zaharuri 0,02g
Fibre 0,45g
Proteine 0,15g
Sodiu 0,14g
Taurină 100mg
L-carnitină 50mg
L-alanină 50mg
Extract de ceai verde 15mg

Ingrediente NUTREND UNISPORT ZERO, aromă bitter lemon: agent de reglare aciditate: acid citric, apă, emulsie de lămâie amară (arome, coloranți: tartrazină și galben portocaliu sunset FCF), stabilizator: polidextroză, clorură de sodiu, gluconat de magneziu, taurină, L-carnitină, L-alanină, îndulcitor: acesulfam K, fosfat de monopotasiu, îndulcitor: sucraloză, extract de ceai verde (50% polifenoli, 8% cafeină), conservanți: sorbat de potasiu și benzoat de sodiu, colorant: tartrazină.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]