Despre noi


Firma Advanced Nutrition a fost înființată în anul 2009 și este în prezent distribuitor exclusiv în România pentru mărcile următoare: NUTREND, QNT, MADMAX si STACKER 2.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor specifice clienților români, am creat și marca ADVANCED NUTRITION, marca proprie a companiei, produsă în Belgia, UK si Spania.
Produsele Advanced Nutrition conțin ingrediente în cantități și combinații formulate în urma diferitelor analize de piață realizate și a feedback-urilor clienților noștri. Astfel, produsele din această gamă conțin formule căutate de clienți, ingrediente de calitate superioară, cu un raport calitate-preț ideal.

Pe site-urile noastre (https://www.advancednutrition.ro/; www.advnutrition.ro), precum și în magazinul nostru din Crângași, București, clienții noștri pot alege dintr-o gamă variată de peste 300 de suplimente și accesorii pentru sportivi provenind din importuri din diferite țări europene precum și din SUA.

Advanced Nutrition oferă produse de calitate la cele mai bune prețuri, precum și servicii de asistență care transformă orice vizită pe site-urile și în magazinul nostru într-o invitație de a reveni oricând într-un mediu atent la dorințele și bugetul sportivilor.