Batoane Proteice & Shake-uri - Protein Bar 50 - 30 Batoane x 50g


Protein Bar 50 - 30 Batoane x 50g

Producator : NUTRENDDa o nota:
Medie note: 5.00


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Răsfățați-vă cu un baton moale cu proteine și ciocolată cu lapte. Acest baton excepțional are un conținut scăzut de zahăr, nu conține gluten și are un conținut de 50% proteine pentru a vă ajuta să vă mențineți și să vă creșteți masa musculară.

Proteinele sunt nutrienti esentiali care sunt esentiali pentru organism. Proteinele sunt principalele componente ale organelor și mușchilor, componente ale hormonilor, elemente de transport, enzime și anticorpi.

Ciocolata cu lapte adevarata – Ciocolata este ne poate satisface papilele gustative si ne poate îmbunătăți totodată starea de spirit. În plus, cacaua conține în mod natural o gamă de vitamine și minerale importante.

Informații nutriționale Nutrend Protein Bar 50:

Servire: 100g 50g
Continut / Servire    
Valoarea Energetica 1558 kJ/371 kcal 779 kJ/186 kcal
Lipide 12,5 g 6,3 g
  -din care saturate 5,5 g 2,8 g
Carbohidrati 22,0 g 11,0 g
  -din care zaharuri 1,5 g 0,8 g
Proteine 50,0 g 25,0 g
Sodiu 0,3 g 0,15 g

Ingrediente Nutrend Protein Bar 50:

Aroma Cookies & Cream: proteine din lapte, peptide hidrolizate de colagen din carne de vită, ciocolată cu lapte 16 % (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, cacao, emulgator lecitină de floarea-soarelui, aromă), glicerină umectant, apă, ulei de floarea soarelui, sâmburi de cacao, nucă de cocos, dioxid de sulf antioxidant), emulgator lecitină de rapiță, aromă, colorant E 150c, îndulcitor sucraloză. Acest produs poate conține urme de soia, nuci, alune și susan.

Aromă ciocolată: proteine din lapte, peptide de colagen din carne de vită hidrolizată, ciocolată cu lapte 16 % (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, cacao, emulgator lecitină de floarea-soarelui, aromă), glicerină umectant, apă, ulei de floarea soarelui, cacao, emulgator lecitină de rapiță, arome, îndulcitor sucraloză. Acest produs poate conține urme de soia, nuci, alune și susan.

Aromă nucă de cocos: proteine din lapte, peptide hidrolizate de colagen din carne de vită, ciocolată cu lapte 16 % (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao, cacao, emulgator lecitină de floarea soarelui, aromă), glicerină umectant, apă, ulei de floarea soarelui, nucă de cocos 1,5 % (nucă de cocos), antioxidant dioxid de sulf), emulgator lecitină de rapiță, arome, sâmburi de cacao, îndulcitor sucraloză. Acest produs poate conține urme de soia, nuci, alune și susan.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]