Energie & N.O. (Oxid Nitric) - PUMP 225g


PUMP 225g

Producator : NUTREND

PRODUS NOTIFICAT CRSPIDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

CARACTERISTICILE PRODUSULUI:

  • Ashwaganda
  • Extract de Bacopa monieri
  • L-citrulină
  • Beta-alanină
  • L-tirozină
  • Colină
  • Bioperine®
  • Fără zahăr

Mod de administrare Nutrend Pump: amestecați o servire de 15g (jumătate de cupă) în 250ml de apă. Beți cu aproximativ 30 de minute înainte de activitatea fizică. În timpul activităților de rezistență, este necesar să completați acest produs cu carbohidrați și cu un aport ridicat de lichide (de exemplu, cu ISODRINX). Doza zilnică maximă este de 15g. Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Atenție! Din cauza concentrației ridicate a substanțelor eficiente, se pot observa particule nedizolvate în băutură. Este un lucru normal pentru acest produs și nu trebuie considerat a fi un defect. Senzația de furnicături este o reacție obișnuită. Pliculețe din cutia produsului nu sunt destinate consumului.

Informații nutriționale Nutrend Pump:

Servire: 15g

Conținut / Servire VNR%

L-citrullină malat 5000mg
Beta-alanină 3000mg
Monostearat de glicerol 2000mg
Colină 200mg
L-tirozină 1000mg
Taurină 256mg
Extract de piper negru 2mg
Extract de Bacopa monieri 300mg
Extract de Ashwaganda 500mg
Tiamină (vitamina B1) 2.2mg 200%
Niacină (vitamina B3) 32mg 200%
Acid Pantotenic (vitamina B5) 12mg 200%
Vitamina B12 2.5µg 100%
Sodiu 200mg
Zaharuri < 0.2g

Ingrediente Nutrend Pump:

Aroma Berry splash

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, aromă, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, taurină, clorură de sodiu, fosfat de calciu, concentrat de morcov negru, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.

Aroma Bubble gum

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, taurină, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, clorură de sodiu, fosfat de calciu, aromă, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, colorant albastru brilliant blue FCF, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.

Aroma Rainbow

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, taurină, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, clorură de sodiu, agent antiaglomerant fosfat de calciu, concentrat de sfeclă, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.

Aroma Tropical blend

L-citrulină malat, beta-alanină, monostearat de glicerol, L-tirozină, aromă, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, colină L-bitartrat, extract de ashwaganda (5% withanolide), citrat de sodiu, extract de Bacopa monnieri, taurină, clorură de sodiu, agent antiaglomerant fosfat de calciu, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, concentrat de șofrănaș, clorhidrat de tiamină, extract de piper negru (95% piperină) – Bioperine®, colorant betacaroten, cianocobalamină. Poate conține urme de soia și proteine din lapte.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]