Energie & N.O. (Oxid Nitric) - Extasis 400g


Extasis 400g

Producator : STACKER2

IN CURS DE NOTIFICAREDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Extasis (pre-workout cu eliberare prelungită)

Extasis are la bază cele mai recente studii clinice care vizează îmbunătățirea performanței. Toate elementele care au rezultat din aceste studii se pot regăsi în Extasis.
Cu o servire de 20g (o cupă) din acest pre-workout foarte puternic, vei beneficia de 6g de citrulină – care, potrivit studiului clinic, este exact doza optimă.

Extasis furnizează și o eliberare prelungită de cafeină, ceea ce înseamnă că în timpul antrenamentului vei resimți un nivel foarte ridicat de energie cu eliberare prelungită, fără să experimentezi o scădere bruscă a nivelului de energie.

Și asta nu este tot: Extasis include și EnXtra®, o nouă formă de Galangal (Alpinia Galanga), special concepută pentru a lucra împreună cu colina și cu ketone 100% naturale pentru a-ți oferi nivelul maxim de energie, concentrare și forță. Fiind combinat cu ingrediente esențiale precum creatina și beta-alanina (pentru forță musculară suplimentară și pentru reglarea nivelurilor de carnozină), acest pre-workout este unul dintre cele mai puternice și mai avansate pre-workout-uri existente!

Extasis: depășește-ți limitele!
Transparență completă
Formula noastră deschisă, neconfidențială, vă arată exact ce primiți.
 Ingrediente de înaltă calitate. Doze mari și optime!
Pelete cu eliberare prelungită

Stacker2Europe este una dintre primele mărci europene care lansează pe piață peletele inovatoare cu eliberare prelungită. S-a utilizat una dintre cele mai versatile forme de dozare solidă disponibile, care oferă o dispersie excelentă a ingredientelor active pentru ca o doză să ofere efecte maxime.
Mod de administrare Stacker2 Extasis: ca supliment alimentar, se consumă o servire (o cupă) amestecată în 300 ml de apă cu 15 minute înainte de antrenament. Ar trebui să consumați acest pre-workout imediat după dizolvarea pudrei pentru a beneficia de matrixul unic de eliberare prelungită.

Ingrediente Stacker2 Extasis:

Servire: 20 de grame  
Conținut /  Servire   DZR%
Matris pentru performanță Extasis  
L-Citrulină 6g
Beta Alanină 4g
Creatină Monohidrată 3g
Taurină 1g
Beta Vulgaris 1g
L-Leucină 1g
Betaina anhidră 400mg
NRG & Neurofactor  
L-Tirozină 500mg
Cafeină 300mg
EnXtra® (rizom de Galangal) 300mg
Glicerol 300mg
Olea Europaea 100mg
Camelia Sinensis (40% polifenoli, 30% EGC, EGCG) 100mg
Coleus Forskohlii (10% Forskolin) 50mg
Colină 50mg
Extract de zmeură (4% ketone existente în mod natural) 50mg
Vitamine & Minerale  
Magneziu (oxid de Magneziu) 187.5mg 50%
Vitamina B6 1.4mg 100%
Vitamina B12 6.25mcg 250%

Alte ingrediente Stacker2 Extasis: aromă, agent de îngroșare (guma xantan), colorant natural (rădăcină de sfeclă roșie), îndulcitori (xilitol, sucraloză).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]