Batoane Proteice & Shake-uri - Peanut Time 12x 60G


Peanut Time 12x 60G

Producator : QNTDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Uneori în timpul zilei ți-e foame și ai vrea o gustare, dar cauți ceva bun care să nu-ți strice forma pentru care ai făcut atât de multe eforturi. QNT PEANUT TIME este gustarea ideală pentru tine! Este un baton proteic delicios, umplut cu alune, care furnizează energie mușchilor cu 20g de proteine de calitate și doar 2,4g de zahăr. Este o caracteristică incredibilă pentru o gustare delicioasă și echilibrată, perfectă în orice moment al zilei.

QNT PEANUT TIME este cu adevărat o gustare echilibrată, deoarece conține 20g de proteine de calitate (un mix de surse diferite de proteine), 20g de carbohidrați (dar numai 2,4g de zahăr) și numai 12g de grăsimi bune. Echilibrul dintre diferiții nutrienți face ca acest baton să fie perfect pentru orice dietă, iar gustul său delicios va fi pe placul oricui.

Cantitatea de 60g și formatul practic sunt perfecte pentru o gustare care poate fi luată oriunde și consumată în deplasare, la muncă, la școală, în timpul cățărărilor sau în timpul activităților sportive în exterior. Gustul delicios îl face să fie o alternativă perfectă pentru orice gustare obișnuită, dar fără cantitatea ridicată de grăsimi și zaharuri asociată de obicei cu acestea. Dacă vrei să te menții în formă și să te răsfeți în același timp, aceasta este gustarea pe care o cauți.

Pentru sportivi sau o persoanele active consumul unei gustări cu cantitate ridicată de proteine și conținut scăzut de zahăr are multe beneficii. Proteinele contribuie la menținerea și la creșterea masei musculare, un factor cheie pentru persoanele care doresc să își îmbunătățească performanțele. Conținutul scăzut de zahăr este benefic deoarece limitează crizele de glicemie asociate cu multe efecte adverse asupra sănătății.

QNT PEANUT TIME este gustarea ideală când vine vorba de o combinație ideală cu valoare nutrițională, gust delicios și confort.

Servire: 1 Baton (60gr)  
Continut / Servire  
Valoarea energetica 245kcal
Lipide 12g
  -din care saturate 5.4g
Carbohidrati 20g
  -din care zharuri 2.4g
  -din care polioli 17g
Fibre 0.6g
Proteine 20g
Sodiu 0.30g

 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]