Aminoacizi - BCAA ENERGY 24x 330ML


BCAA ENERGY 24x 330ML

Producator : NUTRENDDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

TVA19%

Această băutură carbonatată are un conținut ridicat de aminoacizi cu lanțuri ramificate (BCAA) și cafeină și nu conține deloc zahăr! Vei aprecia NUTREND BCAA ENERGY oricând vei avea nevoie să te concentrezi atunci când conduci sau înveți și poate fi consumat chiar și înaintea sau în timpul unei activități sportive. Băutura este îmbogățită cu vitaminele B3, B5, B6 și B12, care împreună cu alte substanțe contribuie la reducerea oboselii. Disponibilă în 2 arome: Lămâie cu acai și Tropical.

Mod de administrare recomandat NUTREND BCAA ENERGY: maximum 1 doză pe zi, cu 20-30 de minute înainte de o activitate fizică sau în timpul unei activități fizice.
 

Informații nutriționale NUTREND BCAA ENERGY:

Servire: 330ml  
Continut / Servire   DZR%
Zaharuri 0g
L-Leucina 2501mg
L-Izoleucina 1251mg
L-Valina 1251mg
Taurina 1000mg
Glicina 594mg
Glucuronolacton 498mg
Cafeina 100mg
Niacina 15.8mg 99%
Acid Pantotenic 5.9mg 98%
Vitamina B6 1.4mg 100%
Vitamina B12 2.5μg 1005


Ingrediente NUTREND BCAA ENERGY:

Aromă Citrus+acai: apă, L-leucină, dioxid de carbon, L-valină, L-izoleucină, taurină, agent de reglare aciditate: acid citric, glicină, arome, glucuronolacton, concentrat de morcov și rodie, agent de reglare aciditate: citrat de sodiu, antioxidant: acid ascorbic, îndulcitor: sucraloză, cafeină, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, hidroclorură de piridoxină, cianocobalamină.

Aromă Tropical: apă, L-leucină, dioxid de carbon, L-valină, L-izoleucină, taurină, agent de reglare aciditate: acid citric, glicină, glucuronolacton, arome, agent de reglare aciditate: citrat de sodiu, antioxidant: acid ascorbic, stabilizatori: gumă arabică și acetat izobutirat de zaharoză, îndulcitor: sucraloză, cafeină, colorant: beta caroten, nicotinamidă, D-pantotenat de calciu, hidroclorură de piridoxină, cianocobalamină.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]