Slabire & Definire - L-CARNITINE SHOT 12 x 80ML


L-CARNITINE SHOT 12 x 80ML

Producator : QNTDa o nota:

-25%

Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

QNT L-CARNITINE SHOT este un supliment alimentar care conține L-carnitină de cea mai bună calitate, pentru a garanta cel mai eficient efect. L-carnitina a fost descoperită la începutul anilor 1990 și a fost studiată încă de atunci datorită efectelor sale asupra metabolismului uman.

L-carnitina este o moleculă utilizată de organism pentru a transporta grăsimile în interiorul celulelor, pentru a fi utilizată de mitocondrii la producerea energiei. Fără carnitină, organismul nu poate utiliza grăsimile ca sursă de energie și este forțat să utilizeze doar carbohidrații. Capacitatea organismului de a produce carnitină este limitată, de aceea multe persoane o consumă ca supliment alimentar.

L-carnitina este un supliment alimentar foarte popular, consumat pe scară largă în domeniul culturismului și al fitness-ului, dar și în multe alte sporturi, atât de sportivi începători, cât și de sportivi profesioniști, care au o nevoie de energie foarte intensă și prelungită. De obicei, sportivii consumă carnitină înainte de antrenament, pentru a beneficia pe deplin de numeroasele sale efecte pozitive asupra antrenamentului lor și pentru competiții.

A fost utilizată forma lichidă deoarece garantează o livrare foarte rapidă a ingredientelor active, mult mai rapidă decât tabletele sau capsulele, care trebuie să fie descompuse în sistemul digestiv. QNT L-CARNITINE SHOT nu conține zahăr, pentru a-și îmbunătăți proprietățile, fiind astfel perfectă pentru oricine, chiar și pentru cei care țin o dietă strictă sau scăzută în carbohidrați. Aroma gustoasă de fructe roșii este perfectă pentru un supliment care trebuie să fie ușor de consumat înainte sau după un efort intens, atunci când este dificil să consumi anumite alimente. Datorită dimensiunii mici, este ușor de transportat și o poți lua oriunde cu tine, ca să o ai pregătită pentru următorul antrenament!

Mod de administrare recomandat QNT L-CARNITINE SHOT: 20 ml pe zi (4 lingurițe).

Informații nutriționale QNT L-CARNITINE SHOT:

 

  /80 ml /100 ml
Valoare energetică 4,25 kcal 21,25 kcal
Lipide 0 g 0 g
 - din care saturate 0 g 0 g
Carbohidrați < 0,1 g < 0,5 g
 - din care zaharuri < 0,1 g < 0,5 g
Proteine 0 g 0 g
Sodiu 0,01 g 0,05 g
L-carnitină  3000 mg 3750 mg
     

Ingrediente QNT L-CARNITINE SHOT: apă, L-carnitină, acidifiant: acid citric, regulator de aciditate: citrat de sodiu, aromă, îndulcitor: sucraloză, conservanți: benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]