Accesorii - Centura Extreme MFB666


Centura Extreme MFB666

Producator : MADMAXDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Design și funcționalitate absolută care îți îndeplinesc toate așteptările. Cea mai bună centură din categoria centurilor sintetice. Interiorul este împachetat cu o centură de nailon de înaltă calitate, ușoară și solidă, fiind acoperită cu Lycra negru de înaltă calitate și plasă gri care conferă un look remarcabil centurii. Pe interior, centura este prevăzută cu un material foarte moale, care o face foarte confortabilă.

Întrega centură este cusută cu un material de înaltă calitate, care nu se scămoșează. Forma centurii se mulează perfect pe corp, pentru sprijinirea coloanei vertebrale în timpul antrenamentelor oferindu-ți, în același timp, libertate de mișcare. În interior, centura este prevăzută cu centuri de cauciuc cu formă și distanțare speciale, care asigură o forță sporită și o deformare redusă în timpul antrenamentului.

Această tehnologie (RBS) asigură o susținere a coloanei vertebrale semnificativ mai bună în timpul antrenamentului cu greutăți mari. Centura este prevăzută cu un sistem de ventilare confortabil pentru a îndepărta aburii și pentru reducerea transpirației. Datorită greutății sale reduse, centura poate fi purtată pe durata întregului antrenament, fără să fie nevoie să o dai jos.  

Cu aceste caracteristici, această centură poate înlocui fără probleme centura 4" sau pe cea sandwich. Aceste centuri devin din ce în ce mai populare printre culturiștii de clasă mondială precum și printre utilizatorii amatori, datorită încheietorii ferme și fixe cu sistem velcro, care nu este dependentă de poziționarea capselor sau a găurilor. Dacă îți faci probleme cu privire la încheietoarea velcro, nu trebuie!!! Testele au demonstrat funcționalitatea sa perfectă chiar și după ce este pusă și scoasă de mai bine de 10.000 de ori.

Mărimi disponibile: XS-XXL

Compoziţie: nailon, Lycra
 

Tabelul dimensiunilor:

Model 

XS

S

M

L

XL

XXL

Extreme

62-77

72-87

82-97

92-107

97-112

102-117


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]