Accesorii - Manusi Crazy MFG850


Manusi Crazy MFG850

Producator : MADMAXDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Mănuși unisex pentru antrenamente – model CRAZY

Mănuși cool pentru orice situație. Le poți folosi în parc, când te plimbi cu rolele, în sala de forță, la orele de spinning sau când vâslești. Nu ai mai avut până acum mănuși mai bune.

Mănușile sunt făcute din material de înaltă calitate Amara (făcut în Coreea), rezistent la multiple spălări în mașina de spălat și din țesătură confortabilă din bumbac de tipul celui folosit la prosoape pe partea exterioară a degetului mare.

Pe partea palmei s-a folosit Amara în dublu strat cu umplutură confortabilă și cusături anatomice. Stratul de întărire este prevăzut cu imprimare siliconică, care previne alunecarea halterelor din mână.

Pe partea exterioară a arătătorului și a degetului mic, care sunt de obicei tensionate în timpul antrenamentelor, materialul Amara este întrerupt și căptușit cu Lycra fin care mărește flexibilitatea și împiedică deformarea materialului Amara (Flex & Fit).

Partea dintre degete este realizată dintr-un material prietenos cu pielea.

În jurul încheieturii mâinii, s-a folosit o bandă elastică și solidă din neopren, care se termină cu o încheietoare de tip „arici” (cu protecție pentru tunelul carpian) pentru fixarea mănușilor pe partea din spate și la încheietură.

Mărimi disponibile: S-XXL

Tabelul mărimilor:

Mărime S M L XL XXL
Mărime (cm) 17,5 - 19 19 - 20,5 20,5 - 22 22 - 23,5 23,5 - 25

Compoziție: piele autentică, poliester


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]