Articulatii si Colagen - Flexit GOLD Drink 400g


Flexit GOLD Drink 400g

Producator : NUTREND

PRODUS NOTIFICAT CRSPIDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Printre cele mai importante substanțe active din FLEXIT GOLD DRINK este peptida specială de colagen din pește Naticol ®, produsă prin hidroliza enzimatică, care iese în evidență prin greutatea sa moleculară scăzută. Un alt ingredient activ este metilsulfonilmetanul (MSM), care conține sulf organic. FLEXIT GOLD DRINK conține și vitamina C, care contribuie la formarea normală a colagenului.

FLEXIT GOLD DRINK este destinat sportivilor de performanță sau persoanelor active cu afecțiuni musculo-scheletice cauzate de accidente.

Ingrediente active: 

- Sulfat de glucozamină
- Sulfat de condroitină
- Peptide din colagen de pește
- MSM (metilsulfonilmetan)
- Boswellia serrata (rășină de Boswellia)
- Vitamina C
- Hialuronat de sodiu
- Vitamina B6
- Vitamina D

Mod de administrare recomandat NUTREND FLEXIT GOLD DRINK: ca supliment alimentar, se dizolvă o servire de 20 g (3/4 de cupă) în 250 -300 ml de apă. Se consumă dimineața pe stomacul gol. Măriți consumul de lichide. A se consuma în 2 luni de la deschidere.

Informații nutriționale NUTREND FLEXIT GOLD DRINK:

Servire: 20g  
                                                   Conținut/servire
Vitamina C 80 mg = 100%*
Vitamina B6 4 mg = 286%*
Vitamina D 6 µg = 120%*
Proteină din colagen 9 000 mg
Sulfat de condroitină 1 200 mg
Sulfat de glucozamină 1 500 mg
Metilsulfonilmetan (MSM) 300 mg
Extract de Boswellia serrata 200 mg
Acid hialuronic (sare de sodiu) 20 mg
* procentaj din doza zilnică recomandată

 

Ingrediente NUTREND FLEXIT GOLD DRINK, aromă coacăze: colagen hidrolizat din pește 25%, gelatină hidrolizată, maltodextrină, sulfat de glucozamină sare de potasiu (origine crustacee), sulfat de condroitină, agent de reglare aciditate: acid citric, MSM (metilsulfonilmetan), extract de Boswellia serrata (20% acid beta-boswellic, 10% acid acetil-keta-beta-boswellic) - Boswellin® PS, agent de reglare aciditate: acid malic, acid L-ascorbic (vitamina C), stabilizatori: gumă acacia și xantan, arome, mix de concentrat de sfeclă și extract de spirulină, agenți antiaglomerare: fosfat de calciu și dioxid de siliciu, concentrat de morcov negru, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, acid hialuronic (sare de sodiu), hidroclorură de piridoxină (vitamina B6), colecalciferol (vitamina D). Alergeni: pește și crustacee. Poate conține urme de soia și proteină din lapte.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]