Slabire & Definire - STACKER 4 - 100 capsule


STACKER 4 - 100 capsule

Producator : STACKER2

IN CURS DE NOTIFICAREDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Cel mai bine vândut produs de ardere a grăsimilor din Europa!
Compoziţie sofisticată, destinată pierderii kilogramelor în plus, fără a pierde din masa musculară
Oferă o creştere imensă a nivelului de energie

NVE Pharmaceuticals, producătorul « celui mai puternic produs de ardere a grăsimilor din lume » Stacker 2, 4 şi XPLC, a lansat cu success prima generaţie de produse de ardere a grăsimilor fără efedrină, dintre care Stacker 4 este cel mai bun.

De la lansarea sa, mulţi au comparat acest produs cu formula “vechiului” Stacker 4 şi a reieşit că îndeplineşte cerinţele în ceea ce priveşte arderea grăsimilor. Stacker 4 are o compoziţie foarte sofisticată, destinată pierderii kilogramelor în plus. În acelaşi timp, oferă o creştere imensă a nivelului de energie, menţinându-ţi concentrarea şi atenţia.

Stacker 4 este cel mai puternic şi cel mai bine vândut produs de ardere a grăsimilor din Europa! Stacker 4 este fabricat astfel încât să nu pierzi din masa musculară în timp ce slăbeşti. Stacker 4 arde grăsimile şi doar atât.

Mod de administrare Stacker 4: ca supliment alimentar, consumaţi 1 capsulă după mese. Nu consumaţi mai mult de trei capsule pe zi. Continut ridicat de cafeina. In primele 2 zile de consum, incepeti cu jumatate de servire pentru a vedea cum reactioneaza organismul la produs.

Servire: 1 capsulă
Continut / Servire %CR
Amestec patentat: 
- Extract de ceai verde 60% (frunze) (4,5 alcaloizi cofeină)
- Yerba Mate (fruct)
- Guarana (seminţe)
-Capsicum Annuum (ardei iute)
- Nucă Kola (seminţe) (<1 mg de alcaloizi din grupul cofeină)
- Ginseng Siberian (rădăcină).         
250 mg       
Cafeină (anhidră) 300 mg  

 * Consumul de referinţă pentru un adult (8400kJ / 2000 kcal)

Ingrediente capsulă: gelatină, agenţi anti aglomeranţi (E570: acid stearic, E470b: stearat de magneziu, E171: dioxid de titan), coloranţi (E102: tartrazină, E110: galben FCF)

Atentionari: Nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Consultati un expert daca mai consumati si alte suplimente si stimulenti precum cafeina, sau un inhibitor al monoaminoxidazei (I.M.A.O). Nu consumati acest produs daca suferiti de boli cardiovasculare, tensiune ridicata, diabet, glaucom, sau de probleme cu tiroida, rinichii sau prostata. 


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]