Glutamina - GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER 500g


GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER 500g

Producator : NUTREND

Glutamină pudră Mega StrongDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Pentru creștere musculară maximă

Conținut ridicat de L-leucină și L-arginină

Fără coloranți artificiali

Recuperare ameliorată

Acest produs conține o combinație extraordinară de substanțe active  ce se regăsesc în complexul G.L.P. Aceste substanțe sprijină creșterea musculară. Componenta principală este aminoacidul L-glutamina, care îmbunătățește regenerarea musculară, crește imunitatea și sprijină creșterea musculară.

Combinația de L-leucină care are un efect anti-catabolic și L-arginină, care stimulează producția naturală a hormonului de creștere, face din Mega Strong Powder unul dintre cele mai eficiente produse pentru dezvoltarea masei musculare pure de pe piață.

 Mod de administrare recomandat NUTREND GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER: se dizolvă o servire de 10g (jumătate de cupă) în 200ml de apă și se consumă dimineața pe stomacul gol sau după orice activitate fizică și seara înainte de culcare. Doza maximă recomandată este de 20g.

Informații nutriționale NUTREND GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER:

Servire: 10g  
Conținut / Servire   DZR%
Valoare energetică 157kj/37kcal
Lipide <0,01g
Carbohidrați 0,4g
  -din care zaharuri 0,01g
Proteine 8g
Sodiu 0g
G.L.P. Complex 7005g
  din care L-Glutamină 5500mg
  din care L-Leucină 1500mg
  din care Piperină 4.8mg
L-Arginină 1100mg
Extract de trestie de zahăr 11,1mg
Vitamina C 80mg 100%
Vitamina E 12mg 100%
Vitamina B6 1,4mg 100%
Zinc 10mg 100%
Seleniu 55µg 100%

Ingrediente NUTREND GLUTAMINE MEGA STRONG POWDER:

Aromă pepene roșu: Complex G. L. P. (L-Glutamină, L-Leucină, Extract de piper negru (95 % Piperină) - Bioperine®), L-Arginină, agent de reglare aciditate: acid citric și acid malic, arome, L-acid ascorbic (vitamina C), stabilizatori: gumă acacia și xantan, concentrat de morcov negru, gluconat de zinc, îndulcitori: sucraloză și acesulfam K, DL-Α-tocoferil (vitamina E), Extract din trestie de zahăr (Min. 90 % policosanoli), agent antiaglomerare: dioxid de siliciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), drojdie cu seleniu organic.

 Aromă pere: Complex G. L. P. (L-Glutamină, L-Leucină, Extract de piper negru (95 % Piperină) - Bioperine®), L-Arginină, agent de reglare aciditate: acid citric și acid malic, arome, stabilizatori: gumă acacia și xantan, L-acid ascorbic (vitamina C), gluconat de zinc, îndulcitori: sucraloză și acesulfam K, DL-Α-tocoferil (vitamina E), Extract din trestie de zahăr (Min. 90 % policosanoli), agent antiaglomerare: dioxid de siliciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), drojdie cu seleniu organic, colorant beta caroten.

 Aromă Punch+afine: G. L. P. (L-Glutamină, L-Leucină, Extract de piper negru (95 % Piperină) - Bioperine®), L-Arginină, agent de reglare aciditate: acid citric și acid malic, arome, L-acid ascorbic (vitamina C), concentrat de morcov negru,  stabilizatori: gumă acacia și xantan de zinc, îndulcitori: sucraloză și acesulfam K, DL-Α-tocoferil (vitamina E), Extract din trestie de zahăr (Min. 90 % policosanoli), agent antiaglomerare: dioxid de siliciu, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), drojdie cu seleniu organic.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]