Vitamine & Minerale - MULTIMINERAL COMPRESSED CAPS 60 capsule


MULTIMINERAL COMPRESSED CAPS 60 capsule

Producator : NUTREND

Produs Notificat M.S.Da o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Forma bisglicinat se absoarbe mai usor, nu prezinta risc de toxicitate si permite stabilizarea componentelor suplimentului, evitandu-se astfel ca acestea sa reactioneze intre ele sau cu alte alimente. Este importat ca, atunci cand alegem complexuri de minerale si oligoelemente de calitate, sa optam pentru cele ce apar sub forma bisglicinata.

Calciul este necesar pentru menținerea structurii osoase și a activității cardiace normale. Magneziul contribuie la reducerea stării de oboseală și la funcționarea normală a sistemului nervos. L-OptiZinc® este o formă patentat de zinc completat cu aminoacidul metionină. Cercetările au demonstrat ca acest produs poate să fie mai bine absorbit și conservat in organism, în comparație cu alte forme de zinc testate. Seleniul intervine in reglarea nivelului hormonilor masculini si in buna functionare a prostatei la barbati. Nutrend Multimineral Compressed Caps contine seleniu organic obtinut din drojdia de bere. Produs destinat pentru perioadele de epuizare fizica.

 

Mod de administrare recomandat NUTREND MULTIMINERAL COMPRESSED CAPS: ca supliment alimentar, se consumă 1 capsulă zilnic, cu apă. A nu se consuma cu lapte sau cu băuturi alcoolice. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu mestecați capsulele.

Informații nutriționale NUTREND MULTIMINERAL COMPRESSED CAPS:

Servire 1 capsulă (1549mg)
Conținut / Servire   DZR%
Magneziu Bisglicinat 150mg 40%
Calciu Bisglicinat 100mg 12,5%
L-OptiZinc® (mono-L-metionină sulfat de zinc) 10mg 100%
Fier Bisglicinat 3mg 21%
Crom Lactat 80mcg 200%
Seleniu organic obtinut din drojdie 75mcg 136%

Ingrediente NUTREND MULTIMINERAL COMPRESSED CAPS: bisglicinat de calciu, bisglicinat de magneziu, carbonat de magneziu, capsulă gelatinoasă (gelatină, coloranți dioxid de titaniu, indigotină), lactat de crom, L-OptiZinc® (mono-L-metionină sulfat de zinc), agent aglomerant stearat de magneziu, seleniu organic din drojdie, bisglicinat de fier, agent aglomerant dioxid de siliciu. L-OptiZinc® este o marcă înregistrată a InterHealth N.I.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]