Aminoacizi - BETA ALANINE COMPRESSED 90 CAPSULE


BETA ALANINE COMPRESSED 90 CAPSULE

Producator : NUTREND

Produs Notificat CRSP IasiDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

1150 mg de beta-alanină per capsulă
Capsulă ușor de digerat
Conține l-histidină

Produs destinat pentru sportivii de forță și de rezistență, pentru performanță fizică maximă și pentru întârzierea epuizării musculare.
Beta-alanina este un aminoacid neesențial neproteic. În organism, este transformată în carnozină cu ajutorul L-histidinei.
Un nivel mai mare al carnozinei în țesutul muscular ajută la reglarea pozitivă a PH-ului mușchilor, intensificând astfel performanța fizică. Atunci când este consumată în mod regulat, scade epuizarea musculară și mărește gradual intensitatea antrenamentului.

Mod de administrare recomandat NUTREND BETA-ALANINE COMPRESSED CAPS: ca supliment alimentar, se consumă 2-4 capsule cu 200ml de apă. A se consuma imediat după antrenament sau oricând în timpul zilei

Informații nutriționale NUTREND BETA-ALANINE COMPRESSED CAPS:

Servire 1 capsulă 4 capsule
Conținut / Servire
Beta Alanină 1150mg 4600mg
L-Histidină 100mg 400mg
Vitamina B5 10mg / 167% 40mg / 667%
Vitamina B6 2,5mg / 179% 10mg / 714%

Ingrediente NUTREND BETA-ALANINE COMPRESSED CAPS: beta-alanină, capsulă gelatinoasă (gelatină, colorant dioxid de titan), l-histidină, agent antiaglomerant stearat de magneziu, d-pantotenat de calciu (vitamina B5), agent antiaglutinare dioxid de siliciu, hidroclorură de piridoxină (vitamina B6).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]