Slabire & Definire - CARNITINE 100000 - 1l 4 sticle + 1 gratis


CARNITINE 100000 - 1l 4 sticle + 1 gratis

Producator : NUTREND

Produs Notificat CRSP IasiDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

În sfârșit a fost lansat acest supliment de carnitină care se află în topul portofoliului POWER ACTIVE. A fost atinsă perfecțiunea iar acum stăm față în față cu acest gigant al carnitinei. Încearcă acest produs neobișnuit CARNITINE 100 000 al cărui utilitate ridicată merge mână în mână cu gustul său delicios. Este îmbogățit cu vitaminele B5 și B6, care contribuie la un metabolism ce eliberează niveluri normale de energie.

- Susține arderea grăsimilor și utilizarea mai eficientă a grăsimii depozitate
- Conține vitamine

- Nu conține zahăr
- 100 de serviri per sticlă

Mod de administrare Nutrend CARNITINE 100000: doza zilnică maximă este de 10 ml. Ca supliment alimentar, consumați doza dimineața pe stomacul gol sau cu 30 de minute înainte de o activitate fizică.

Informații nutriționale Nutrend CARNITINE 100000:

Servire: 10ml
Conținut / Servire
Valoare energetică 12kj/3kcal
Lipide 0g
Glucide 0g
Fibre 0g
Proteine 0,5g
Sodiu 0g
L-Carnitină Carnipure 1000mg
Vitamina B5 6mg 100%
Vitamina B6 1,4mg 100%


Ingrediente Nutrend CARNITINE 100000:

Lemon (Lămâie): apă, L-carnitină, agenți de reglare aciditate: acid citric și acid malic, emulsie de lămâie (aromă, colorant: galben de quinolina – poate avea un efect advers asupra activității și atenției copiilor), conservant: sorbat de potasiu, calciu D-pantotenat (vitamina B5), conservant: benzoat de sodiu, îndulcitori: Acesulfam K și sucraloză, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), îndulcitor: glicozide derivate din steviol.

Orange (Portocale): apă, L-carnitină, agenți de reglare aciditate: acid citric și acid malic, emulsie de portocale (aromă, coloranți: galben de quinolina și galben FCF – pot avea un efect advers asupra activității și atenției copiilor), conservant: sorbat de potasiu, calciu D-pantotenat (vitamina B5), conservant: benzoat de sodiu, îndulcitori: Acesulfam K și sucraloză, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), îndulcitor: glicozide derivate din steviol.

Sour Cherry (Vișine): apă, L-carnitină, agenți de reglare aciditate: acid citric și acid malic, emulsie de vișine (aromă, coloranți: azorubină și ponceau 4R – pot avea un efect advers asupra activității și atenției copiilor), conservant: sorbat de potasiu, calciu D-pantotenat (vitamina B5), conservant: benzoat de sodiu, îndulcitori: Acesulfam K și sucraloză, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), îndulcitor: glicozide derivate din steviol.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]