Energie & N.O. (Oxid Nitric) - RUSH V4 60 serviri


RUSH V4 60 serviri

Producator : STACKER2

IN CURS DE NOTIFICAREDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

RUSH Enraged conţine un amestec unic de cel puţin 18 ingrediente active. Obţineţi maximul din fiecare sesiune de antrenament şi depăşiţi-vă limitele. Creşteţi-vă forţa şi sculptaţi-vă corpul astfel încât ceilalţi vă vor invidia.

La ce vă puteţi aştepta de la RUSH Enraged
 • Mai puternic, mai intens, mai agresiv
 • Un boost puternic de energie ce vă va face să uitaţi de recordurile precedente
 • Conţine Sistemul RUSH Time Released Energy brevetat, pentru până de 4 × mai multă energie
 • Obţineţi maximum din fiecare sesiune de antrenament
 • Agmatina sulfata şi sinteza oxidului nitric de cea mai bună calitate, pentru cea mai intensă contracţie
 • Un gust inegalabil.


Teste făcute cu sportivi de performanţă
RUSH Enraged este pe cale de a deveni cel mai popular supliment pre-antrenament în Europa. Compoziţia sa unică se bazează în întregime pe testele realizate pe sportivii de performanţă. Formula a fost revizuită şi ameliorată de mai multe ori de atunci. Boost-ul de energie era puternic dar sportivii noştri îşi doreau să păstreze această energie pentru mai mult timp și fără să cedeze.

Raportul între agmatina sulfat şi alte molecule de semnalizare ale oxidului nitric a fost perfecţionat. Noua formulă vă oferă mai multă putere, concentrare şi contracţii. Iar gustul său este şi mai bun decât înainte. Ca să fie clar: RUSH Enraged este unul dintre cele mai puternice şi eficiente suplimente pre-antrenament vreodată create! Sportivii de performanţă l-au considerat ideal, ceea ce garantează că RUSH Enraged îşi respectă promisiunile.

Ingredient unic: RUSH Time Released Energy System
RUSH Enraged este primul pre-antrenament ce conţine un sistem de difuziune eşalonată specifică pentru a vă alimenta organismul cu energie. Este un concept atât de unic încât a fost brevetat. Aproape toţi sportivii consumă o băutura pre-antrenament dintr-o porţie, chiar înainte de antrenament.
Numeroase produse energizante precum cafeina sunt absorbite foarte rapid, ceea ce provoacă un apogeu de energie resimţită. Inconvenientul unui astfel de apogeu, este că scade rapid după puţin timp. Iar un colaps nu este ceea ce vă doriţi. Pre-antrenamentul ideal ar trebui să vă furnizeze astfel energie încontinuu, ceea ce vă permite să vă antrenaţi timp de o oră şi jumătate fără probleme !

Această energie trebuie să unească trupul cu sufletul şi să vă permită să vă realizaţi exerciţiile corect şi intens, fiind concentrat 100%. RUSH Enraged este unul dintre rarele suplimente disponibile pe piaţă care reuşeşte să facă acest lucru. Datorită amestecului de stimulenţi absorbiţi mai mult sau mai puţin repede, RUSH Enraged vă alimentează cu energie eşalonat în timp pe durata întregului antrenament.
Energia şi concentrarea vă vor permite să rezistaţi până la de 4 ori mai mult! Un super rush de energie de lungă durată, pentru a vă atrena cu mai multă pasiune ca niciodată. Odată ce aţi cunoscut această senzaţie, nu vă veţi mai antrena niciodată fără RUSH Enraged.

Mod de administrare Stacker 2 Rush Enraged: Înainte de fiecare antrenament, dizolvaţi 1 sau 2 linguri de pudră RUSH într-un pahar sau într-o sticlă de apă. Puneţi 1 lingură pentru a obţine un boost de energie acompaniat de putere suplimentară şi de o concentrare puternică, iar performanţele dumneavoastră vor fi mai bune. Puneţi 2 linguri şi veţi fi hardcore. Cu două linguri, obţineţi un amestec gigantic de energie, de contracţii şi de forţă.

Meritaţi ce e mai bun din antrenamente ! RUSH Enraged este de acum disponibil în acest magazin.

Ingrediente Stacker 2 Rush Enraged:

Servire: 7g
Conținut / Servire   DZR%
RUSH Enraged Matrix™
Beta-alanină
Creatină Monohidrată
L-Arginină AKG
Agmatină Sulfat
L-Citrulină
L-Leucină (4:1:1 BCAA instant)
L-Izoleucină (4:1:1 BCAA instant)
L-Valină (4:1:1 BCAA instant)
Rush Time Released Energy System™
L-Tirozină
Acetil L-Carnitina HCL
Taurina
Extract Schisandra Chinesis
Cafeină Anhidră 150mg
DL-Acid Malic  
Extract Yerba Maté (Rheobromid)  
Rush Vitamin Blend™  
Vitamina C (Acid Ascorbic) 80mg 100%
Vitamina B3 (Niacină) 32mg 200%
Vitamina B1 1,76mg 160%


Alte ingrediente Stacker 2 Rush Enraged: aromă, maltodextrină, agenți anti-aglomerare (fosfat de calciu, dioxid de siliciu), sodiu 57mg, îndulcitori (acesulfam k și sucraloză), colorant natural, emulgatot (lecitină din soia).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]