Energie & N.O. (Oxid Nitric) - Explosin 20 plicuri x 9 gr


Explosin 20 plicuri x 9 gr

Producator : NUTREND

IN CURS DE NOTIFICAREDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Un supliment pre-antrenament unic pentru antrenamente fără compromisuri. O combinație eficientă de substanțe ce asigură circulația sangvină, stimularea organismului și în același timp susține concentrarea în timpul antrenamentului.

Un supliment pre-antrenament special care conține trei mixuri de substanțe active ce acționează sinergic. Cafeină, arginină, amestec eficient de polifenoli Vitrinox, citrulină malat, sinefrină și altele. Produsul ar trebui consumat cu 30 de minute înainte de antrenament.

• MIX PENTRU CONCENTRARE (cafeină, tirozină)
• MIX PENTRU CIRCULAȚIA SANGVINĂ (arginină, vinitrox, L-citrulină malat)
• MIX PENTRU STIMULAREA ORGANISMULUI (sinefrină, taurină)

Destinat pentru stimularea organismului înainte de antrenamentele intense; susține concentrarea în timpul antrenamentului.

Mod de administrare Nutrend Explosin: pentru o greutate corporală de până la 85kg – consumați 6g. Pentru o greutate corporală de mai mult de 85kg sau pentru un antrenament intens – consumați 9g. Ca supliment alimentar, a se consuma cu 30 de minute înainte de antrenament. A nu se depăși doza recomandată. Dizolvați doza recomandată în apă: doza de 6g (1 lingură cu vârf) se dizolvă în 130-160ml de apă; doza de 9g (1 lingură și jumătate) se dizolvă în 190-240ml de apă. Odată deschis, depozitați produsul la o temperatură de maxim 25°C și consumați în 4 luni.

Informații nutriționale Nutrend Explosin:

Servire: 9g  
Conținut / Servire   DZR%
L-Arginină 3000mg
L-Tirozină 825mg
Taurină 750mg
L-Citrulină malat 750mg
Cafeină 225mg
Vinitrox TM 225mg
Extract de Citrus aurantium 75mg
Vitamina C 60mg 75%
Vitamina B2 1,1mg 79%
Vitamina B6 1,1mg 79%
Vitamina B9 Acid Folic 150 µg 75%


Ingrediente Nutrend Explosin: L-arginină, agent de reglare aciditate: acid citric, aromă, L-tirozină, taurină, L-citrulină malat, cafeină, VinitroxTM (95% polofenoli, dioxid de sulf) – extract de struguri și mere, extract de citrus aurantium (10% sinefrină, maltodextrină), L-acid ascorbic, îndulcitori: sucraloză și glicozide derivate din steviol, agenți antiaglomeranți: fosfat de calciu și dioxid de siliciu, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, acid folic.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]