Slabire & Definire - RIPTEK V2 - 120 capsule


RIPTEK V2 - 120 capsule

Producator : QNT

Produs Notificat CRSP IasiDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Riptek este un puternic arzător de grăsime ce îți crește metabolismul în mod natural fără folosirea în exces de stimulenți, și care previne depunerea grăsimii.

Creşte consumul caloric şi metabolismul înainte, în timpul şi după antrenament de 12 ori prin utilizarea Capsimax, un extract special din ardei iute roşu. Studiile au demonstrat nu doar că subiecţii care au folosit Capsimax au ars mai multe calorii pentru energie, dar au avut parte şi de un consum mai mare de oxigen şi un mai bun flux al aerului în plămâni. Prin urmare, chiar dacă s-au antrenat mai intens şi au ars mai multe calorii, compusul activ Riptek a făcut totul să pară mai uşor!

În acelaşi timp, Riptek suprimă capacitatea organismului de a depozita grăsime şi inhibă creşterea celulelor adipoase noi. Acest lucru e posibil datorită amestecului de porumb mov, fructe de acai şi resveratrol, care s-a dovedit că împiedică depunerile de grăsime şi că mărește rata metabolică.

În plus, Riptek ajută la suprimarea apetitului prin utilizarea berberinei (care stabilizează glicemia) şi a glucomannanei (care provoacă senzaţia de saţietate).

Riptek vă oferă mai multă energie ca să aveţi rezultate mai bune la antrenament şi ca să evitaţi stările de moleşeală cauzate de dietă, prin utilizarea de cafeină şi picamilon, care îmbunătăţesc controlul nervos, timpul de recuperare după antrenamente şi memoria.

Un lucru care merită menţionat şi care face ca această formulă să fie atât de puternică este adăugarea Piperinei. Piperina este alcaloidul responsabil pentru iuţimea piperului negru. Prin inhibarea metabolismului medicamentelor, piperina măreşte biodisponibilitatea şi absorbţia diverselor componente (cum ar fi Capsimax), crescându-le, astfel, potenţa şi timpul pe care îl petrec în organism!

Mod de administrare QNT Riptek: ca supliment alimentar, se poate administra 1 servire (3capsule), de 2 ori pe zi, cu apă. Consumați o servire dimineața și una seara. În zilele în care vă antrenaţi, consumati una dintre serviri cu 30 minute înainte de antrenament. Nu depășiți 2 serviri/zi și nu consumați cu 3 ore înainte de somn.

Ingrediente QNT Riptek:

Servire: 3 Capsule  
Conținut / Servire   DZR%
Niacină 10mg 50%
Amestec Termogenic CapsiShred XIITM 414mg
Amestec CapsimaxTM
(Cafeină Anhidră, Extract din Ardei Gras,
Piperină - Extract din Piper Negru)
 
Glucomannan  
Berberine HCL  
Amestec Lipolitic Adipotex C3GTM 50mg
Extract din radicele de Porumb Roșu (Zea Mays L)  
Extract de boabe de Acai  
Resveratrol  


Alte ingrediente QNT Riptek: gelatină, celuloză microcristalină, maltodextrină, stearat de magneziu, antiaglomerant (dioxid de siliciu), coloranți (dioxid de titan, FD&C Rosu #40, FD&C Albastru #1, FD&C Galben #6, FD&C Galben #5).


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]