Slabire & Definire - L-CARNITINE 2000 MG 12 Sticle x 700 ml


L-CARNITINE 2000 MG 12 Sticle x 700 ml

Producator : QNT

Notificat de Ministerul SanatatiiDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Băutură răcoritoare şi rehidratantă cu zero calorii. Conţine 2000 mg de L-carnitină per sticlă, un nutrient ce joacă un rol important în metabolismul energetic şi care permite arderea grăsimilor corporale pentru furnizarea energiei. Conţine suc de fructe şi se consumă cu plăcere în timpul efortului fizic sau în orice moment al zilei (între mese).

Informații nutriționale QNT L-CARNITINE 2000MG:

Servire: 1 Sticlă 700ml  
Conținut / Servire  
Valoare energetică 0kcal
Lipide 0g
Carbohidraţi 0g
Proteine 0g
Suc de Afine şi Lămâie 161mg
L-Carnitină 2000mg


Ingrediente QNT L-CARNITINE 2000MG:

Aromă afine: apă, corectori de aciditate: acid ascorbic/ascorbat de sodiu, L-Carnitină, aromă, conservanţi: sorbat de potasiu/benzoat de sodiu, suc de merişoare pe bază de concentrat 0,5%, îndulcitor: sucraloza, coloranţi: tartrazina/azorubina/albastru brillant FCF. Tartrazina/azorubina: pot avea efecte nedorite asupra activităţii şi atenţiei copiilor.
Aromă portocale: apă, corectori de aciditate: acid ascorbic/ascorbat de sodiu, L-Carnitină, aromă, conservanţi: sorbat de potasiu/benzoat de sodiu, suc de portocale pe bază de concentrat 0,5%, îndulcitor: sucraloza, coloranţi: tartrazina/galben FCF. Tartrazina/galben FCF: pot avea efecte nedorite asupra activităţii şi atenţiei copiilor
Aromă lămâie-lămâie verde: apă, corectori de aciditate: acid ascorbic/ascorbat de sodiu, L-Carnitină, aromă, conservanţi: sorbat de potasiu/benzoat de sodiu, suc de lămâie pe bază de concentrat 0,5%, îndulcitor: sucraloza, coloranţi: galben de quinolina/alben FCF/albastru brillant FCF.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]