Glutamina - L-GLUTAMINE 6000 PURE 500 gr


L-GLUTAMINE 6000 PURE 500 gr

Producator : QNT

Produs Notificat CRSP IasiDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Glutamina este aminoacidul predominant în organism, cuprinzând mai mult de 60% din totalul aminoacizilor liberi din musculatură și peste 20% din totalul aminoacizilor. Ca supliment alimentar, L-Glutamina are ca efect reducerea durerii musculare și refacerea țesutului muscular.

Glutamina îmbunătăţeşte performanţele, accelerează refacerea musculară după epuizarea stocurilor de energie şi asigură creşterea masei musculare. Glutamina participă la utilizarea glucozei şi a unor aminoacizi la nivelul muşchilor scheletici, activează sinteza proteică musculară, reduce procesele catabolice.

Un număr tot mai mare de studii au raportat eficacitatea administrării acestui supliment ce previne oboseala musculară după atrenamente extenuante şi crampele musculare (prin împiedicarea acumulării acidului lactic, amoniacului şi a hipoxantinei în muşchi).

Mod de administrare QNT L-Glutamine: ca supliment alimentar, se consumă 2 masuri cu 150 ml apă sau suc. Pentru cele mai bune rezultate, consumă o servire cu 45-60 minute înainte de a începe antrenamentul sau/și o porție imediat după antrenament.

Ingrediente QNT L-Glutamine: L-Glutamină

Informații nutriționale QNT L-Glutamine:

Servire: 6 grame  
Conținut / Servire  
Valoare Energetică 24kcal/100kj
L-Glutamină 6 gr

Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]