Batoane Proteice & Shake-uri - PROZERO 4+1Gratis


PROZERO 4+1Gratis

Producator : NUTRENDDa o nota:


Pentru a putea comanda trebuie sa va autentificati aici

Nutrend Prozero 65g, aromă almond-pistachio cake | Informații nutriționale: Valoarea energetică (per 65g): 996 kJ/239 kcal, lipide: 10,4 g, din care acizi grași saturați: 6,5 g, carbohidrați: 15,3 g, din care zaharuri: 1,8 g, fibre: 12,7 g, proteine: 19,5 g, sare: 0,2 g. Ingrediente: mix proteic 32% (lapte și zer (conțin lecitină din soia), izolat proteic, extrudat (izolat proteic din lapte), ciocolată cu lapte 17% (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, pastă de cacao, cacao, emulgator lecitină din floarea-soarelui, arome), polidextroză lichid, umectant glicerină, sirop cu fibre din rădăcină de cicoare, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, shea), mix de gumă acacia și fibre de grâu fără gluten, pastă de alune, emulgator lecitină de rapiță, aromă, mix antioxidant de tocoferoli naturali, mix de concentrat de șofrănaș și extract de spirulină, colorant caramel, îndulcitor sucraloză. Alergeni: lapte, zer, soia, grâu, alune. Poate conține urme de nuci și susan. Utilizare: ca supliment alimentar, a se consuma imediat după deschidere. A se consum maximum 2 batoane pe zi. Atenție: Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Nu este destinat pentru copiii cu vârste sub 15 ani. A se ține departe de căldură, îngheț și umiditate.

Nutrend Prozero 65g, aromă banoffee pie | Informații nutriționale: Valoarea energetică (per 65g): 996 kJ/239 kcal, lipide: 10,4 g, din care acizi grași saturați: 6,5 g, carbohidrați: 15,3 g, din care zaharuri: 1,8 g, fibre: 12,7 g, proteine: 19,5 g, sare: 0,2 g. Ingrediente: mix proteic 32% (lapte și zer (conțin lecitină din soia), izolat proteic, extrudat (izolat proteic din lapte), ciocolată cu lapte 17% (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, pastă de cacao, cacao, emulgator lecitină din floarea-soarelui, arome), polidextroză lichid, umectant glicerină, sirop cu fibre din rădăcină de cicoare, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, shea), mix de gumă acacia și fibre de grâu fără gluten, pastă de alune, emulgator lecitină de rapiță, aromă, mix antioxidant de tocoferoli naturali, colorant caramel, concentrat de șofrănaș, îndulcitor sucraloză. Alergeni: lapte, zer, soia, grâu, alune. Poate conține urme de nuci și susan. Utilizare: ca supliment alimentar, a se consuma imediat după deschidere. A se consum maximum 2 batoane pe zi. Atenție: Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Nu este destinat pentru copiii cu vârste sub 15 ani. A se ține departe de căldură, îngheț și umiditate.

 

Nutrend Prozero 65g, aromă hazelnut cake | Informații nutriționale: Valoarea energetică (per 65g): 996 kJ/239 kcal, lipide: 10,4 g, din care acizi grași saturați: 6,5 g, carbohidrați: 15,3 g, din care zaharuri: 1,8 g, fibre: 12,7 g, proteine: 19,5 g, sare: 0,2 g. Ingrediente: mix proteic 32% (lapte și zer (conțin lecitină din soia), izolat proteic, extrudat (izolat proteic din lapte), ciocolată cu lapte 17% (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, pastă de cacao, cacao, emulgator lecitină din floarea-soarelui, arome), polidextroză lichid, umectant glicerină, sirop cu fibre din rădăcină de cicoare, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, shea), pastă de alune, mix de gumă acacia și fibre de grâu fără gluten, emulgator lecitină de rapiță, cacao, aromă, mix antioxidant de tocoferoli naturali, colorant caramel, îndulcitor sucraloză. Alergeni: lapte, zer, soia, grâu, alune. Poate conține urme de nuci și susan. Utilizare: ca supliment alimentar, a se consuma imediat după deschidere. A se consum maximum 2 batoane pe zi. Atenție: Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Nu este destinat pentru copiii cu vârste sub 15 ani. A se ține departe de căldură, îngheț și umiditate.

 

Nutrend Prozero 65g, aromă chocolate duo cupcake | Informații nutriționale: Valoarea energetică (per 65g): 996 kJ/239 kcal, lipide: 10,4 g, din care acizi grași saturați: 6,5 g, carbohidrați: 15,3 g, din care zaharuri: 1,8 g, fibre: 12,7 g, proteine: 19,5 g, sare: 0,2 g. Ingrediente: mix proteic 32% (lapte și zer (conțin lecitină din soia), izolat proteic, extrudat (izolat proteic din lapte), ciocolată cu lapte 17% (îndulcitor maltitol, unt de cacao, lapte praf integral, pastă de cacao, cacao, emulgator lecitină din floarea-soarelui, arome), polidextroză lichid, umectant glicerină, sirop cu fibre din rădăcină de cicoare, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, shea), pastă de alune, mix de gumă acacia și fibre de grâu fără gluten, emulgator lecitină de rapiță, cacao, aromă, mix antioxidant de tocoferoli naturali, îndulcitor sucraloză. Alergeni: lapte, zer, soia, grâu, alune. Poate conține urme de nuci și susan. Utilizare: ca supliment alimentar, a se consuma imediat după deschidere. A se consum maximum 2 batoane pe zi. Atenție: Consumul excesiv poate avea efecte laxative. Nu este destinat pentru copiii cu vârste sub 15 ani. A se ține departe de căldură, îngheț și umiditate.


Comentarii


Trebuie sa fii autentificat pentru a putea adauga comentarii.
[Autentificare]