Un baton crocant și delicios plin cu fulgi de ovăz, care sunt cele mai bune surse naturale de energie. Conține fructe sau nuci atent selecționate. Încearcă acest baton în varianta FĂRĂ GLUTEN, în combinații delicioase de fructe, nuci și ciocolată neagră. Cea mai bună calitate, ingrediente de cea mai înaltă calitate și o tradiție îndelungată – toate acestea fac din batonul FLAPJACK GLUTEN FREE un baton univ pe care trebuie să îl ai!
Informaţii nutriţionale NUTREND FLAPJACK GLUTEN FREE, aromă ciocolată + cocos cu glazură de ciocolată neagră:
Conţinut/servire | 1 baton (100 gr) |
Valoare energetică | 1747 kJ / 417 kcal |
Lipide | 17,8 g |
- din care acizi graşi saturaţi | 11,1 g |
Carbohidraţi | 54,6 g |
- din care zaharuri | 19,7 g |
Fibre | 8,5 g |
Proteine | 5,7 g |
Sodiu | 0,05 g |
Ingrediente NUTREND FLAPJACK GLUTEN FREE, aromă de ciocolată + cocos cu glazură de ciocolată neagră: fulgi de ovăz fără gluten 34%, ciocolată neagră 15% (masă de cacao, unt de cacao, cacao, emulgator lecitină de soia, extract de vanilie), sirop de glucoză-fructoză, sirop de glucoză, cocos 5% (cocos, atioxidant dioxid de sulf), cremă cu alune (zahăr, ulei de palmier și de shea, zer uscat, alune, cacao, emulgator lecitină de soia, arome), gumă acacia, grăsime vegetală (sâmburi de palmier, palmier, shea), lapte integral condensat îndulcit (lapte, zahăr), cacao, umectant glicerină, emulgator lecitină de rapiță, arome naturale, arome, antioxidant natural extract de Origanum vulgare, mix de antioxidanți din tocoferoli naturali. Alergeni: lapte, soia și alune. Poate conține urme de alune, fructe cu coajă lemnoasă și susan.